Deltag den 19. Juni 2024

Mixer Event: Prompt Engineering 2.0

Prompt Engineering 2.0 med DSPy

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til Capacit Mixer – I denne summer-edition mixer vi fagligt inspirerende AI oplæg med godt netværk og kold rosé.
Mand taler med to kvinder til Capacit Mixer

Prompt Engineering 2.0 med DSPy: Hvordan AI automatisk kan forbedre dine prompts

Når man spørger – altså prompt’er – en LLM, som f.eks. ChatGPT, afhænger svarets kvalitet i høj grad af evnen til at formulere og stille et godt spørgsmål. Men hvad er et godt spørgsmål og en god formulering? Og hvordan kan vi forbedre disse input?
Prompt Engineering omhandler netop det, at tilpasse sine spørgsmål til at give bedre svar retur, hvorfor det har været et hot topic de seneste år. Alt for ofte handler man dog i blinde, når svarets kvalitet ikke er målbar, hvilket gør det tidskrævende og komplekst at vurdere, om én prompt er bedre end en anden.

Ved at gentænke vores tilgang til Prompt Engineering, kan vi opnå målbare metoder til at forbedre vores prompts. Vi kan endda indføre metoder, der selv optimerer vores prompts – helt automatisk! Interesseret i at høre hvordan?

Kom til Capacit Mixer, onsdag d. 19. juni kl. 15.00-17.00 og bliv klogere på Prompt Engineering 2.0 med DSPy.

Program:
Denne gang er vi glade for at kunne præsentere:

  • Søren Meincke Persson, Head of Data Engineering hos Telia, som vil give indblik i hvordan Telia – i samarbejde med Capacit – løser udfordringen med effektiv implementering af AI i kundeservice. Samt håndtering af hele change management processen omkring succesfuldt at introducere AI. 
  • Valdemar Østergaard, Head of AI, Capacit, der vil introducere DSPy: ‘Declarative Self-improving Language Programs‘, som kombinerer transformer-arkitekturen med sekventiel forudsigelse og gør det muligt at kvantificere og måle vores AI-løsninger. Resultaterne er mere pålidelige og skalerbare.
    Vi deler vores bedste praksis til at overvinde udfordringerne ved AI-implementering i større organisationer – fra proof of concept til skalering.

Netværk: Efterfølgende er der tid til netværk og kold rosé.

Tilmelding:

Tilmeld dig herunder for at sikre din plads. Vi plejer at have fuldt hus, så book din plads nu og vær sikker på at være en del af fremtidens AI-landskab.

Da der er rift om pladserne, ser vi gerne at du kontakter os, hvis du skulle blive forhindret i at deltage efter din tilmelding.

Der vil blive taget billeder til arrangementet, som kan blive brugt på web og sociale medier.

Vi glæder os til at se dig hos Capacit!

Tid og sted

19. Juni 2024

Capacit A/S

Wildersgade 10B, 2. sal
1408 Købehavn

  • ph@capacit.com
  • +4593892902