Mød os i virkeligheden

Vores arrangementer

Vi bringer teknologi og mennesker sammen

Events og netværk hos Capacit

Hos Capacit sætter vi en ære i at bygge bro mellem virksomheder, teknologi og mennesker. Vores eksklusive events og netværksaktiviteter fremmer denne brobygning ved at skabe værdifulde arrangementer, der bringer kunder og samarbejdspartnere sammen i en dynamisk og inspirerende atmosfære.

 

Vi er overbeviste om, at de stærkeste partnerskaber og mest innovative løsninger udspringer af samarbejde. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores næste event, og er ivrige efter at se, hvordan vores netværk kan styrke din virksomhed.

Der laves drinks i baren til Capacit Mixer
Høj faglighed, netværk og coctails!

Capacit Mixer Event

Vi tilbyder dig ny viden, inspiration og et endnu større fagligt netværk, når vi afholder vores netværksarrangement The Capacit Mixer. Hvert kvartal sætter vi fokus på et aktuelt emne inden for teknologi og IT-produkter med udgangspunkt i en konkret case, hvor vi lover, at du får det optimale ud af din tid sammen med os. 

Derudover har vi sørget for, at byens bedste bartender står klar til servere vores signaturcocktail, så du efterfølgende har mulighed for at netværke blandt ligesindede.  Derfor kalder vi det for The Capacit Mixer, fordi vi mikser høj faglighed, spændende netværk og lækre cocktails. 

Eksklusivt AI-netværk for Nordens AI-rådgivere

Northern AI Alliance

Vi har samlet Nordens mest dedikerede AI-rådgivere, der har specialiseret sig inden for forskellige domæner af kunstig intelligens. Vi mødes både personligt og online for at udveksle indsigter og udvide vores netværk i inspirerende og engagerende netværksbegivenheder.

Netværket fungerer som et holdepunkt for medlemmer på tværs af Norden, hvor de trygt deler information, deltager i diskussioner om aktuelle emner og holder sig opdateret om de seneste nyheder og trends inden for AI.

Nærmere information følger.

En gruppe medarbejdere fra Capacit griner og taler